Profil

Rødovre Bilsyn
Rødovre Bilsyn er din lokale virksomhed, som startede i 2013 og har været partner med store bilsynsvirksomheder, som A-Inspektion og Applus. Under partnerskabet viste Rødovre Bilsyn dygtighed omkring teknisk viden og behagelig kommunikation med kunderne. Dette blev meget værdsat af Færdselsstyrelsen. Efter et vellykket partnerskab, åbner Rødovre Bilsyn dørene som et selvstændigt firma.


Brøndby Bilsyn
“Kære kunder, vi har åbnet en ny synshal i Brøndby” og byder jer velkommen til vores ny afdeling Brøndby Bilsyn. Kom til vores ny synshal og får en professionel service i forbindelse med bilsyn og motorkontor.

Som altid sikrer vi:

  • Høj kvalitet af servicen med stor teknisk viden
  • Tilfredse kunder
  • God oplevelse i gennem synsforløbet

Nu står vi på egen ben og byder Dem vedkommen. Indehaver og teknisk ansvarlig Arman Manukian.

Vi syner din bil med et smil

Vi tilbyder en bred professionel service i forbindelse med bilsyn og motorkontor.

Din bil er i gode hænder

Vi lægger vægt på vores kunder og vores kunders ejendom. I det øjeblik, når du træder ind i hallen, er du og din bil i gode hænder. Vi servicerer og rådgiver dig under hele synsforløbet. Vi ved at kunderne bliver tilfredse når de får personlig betjening, god servise og en professionel gennemgang af synet, som lever op til alle kvalitets og lovkrav. Vi er afhængige af vores kunder og gør os umage med at forstå nuværende og fremtidige kundebehov, således at disse kan efterleveres hvor dette er relevant og forbedre vores ydelser.

Din lokale bilsynshal Vi foretager, periodisk bilsyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn af alle køretøjer op til 3.500 kg total vægt. Dog stor personbil M2, 9 person på max. 3.500 kg bus (kun periodesyn). Få TilstandsAttest ved/uden bilsyn, Miljøtest eller Bremsetest.

Dit lokale motorkontor

Vi har din nummerplade på lager. Du kan få de fleste nummerplader udleveret i synshallen, dog med undtagelse af f.eks. ønskeplade, erstatningsplade… Vi foretager omregistrering i forbindelse med ejer/brugerskifte samt afmelding. Husk at medbringe den seneste originale registreringsattest, samt gyldig legitimation med billede Medbring eventuel fuldmagt til den person, som skal omregistrere for dig.